Mijn passie voor verhalen blijft niet onopgemerkt! Op deze pagina vind je interviews en andere media waarvoor ik een bijdrage mocht leveren. Ook geïnteresseerd in een interview of andere toffe uiting waarmee ik je kan helpen? Neem gerust contact met mij op!


Interview voor On Air

Toen Jasmijn, een studente journalistiek uit Zeist, mij benaderde voor een interview voor de Boekenweek, zei ik meteen 'ja'! We hadden het over het belang van sociale media zoals BoekTok, over representatie in boeken voor jongeren en over wat ik zelf belangrijk vind in een boek.


In de Nieuwsbode

Voor de lokale krant van Zeist stuurde ik een stukje in over Mijn wereld vol boeken. Dit artikel is gebruikt in de krant en online. Super gaaf! Op deze manier kon ik mijn dorpsgenoten vertellen over mijn werk, en stiekem wat reclame maken.

Het enige wat jammer is, is dat de redactie mijn voornaamwoorden zonder overleg heeft veranderd naar hij/hem, terwijl dit die/diens was in het originele stuk.


Podcast In de spotlights

Elke keer wanneer ik mijn vrienden verveel met mijn lange spraakberichten, zeggen ze dat ik een fantastische stem heb voor een podcast.

Dankzij YA-auteur Manon Visser kunnen jullie nu zelf horen of ze gelijk hebben, want ik ben te gast bij haar podcast!

We kletsen over Bookstagram, mijn vormgeefcarrière, mijn stage bij uitgeverij Blossom Books en ik vertel waarom ik de representatie van autistische en non-binaire personages in YA-boeken zo belangrijk vind (mét leestips natuurlijk!).

Benieuwd? Luister dan snel!