Ik ben nog druk bezig met het aanvullen van de blogs vanuit mijn oude website. Kom binnenkort eens terug als er meer te lezen is!

Interview met Britt Zwijnenberg

Toen bekend werd dat het eerste dikke YA-boek van mijn vriendin Britt zou gaan verschijnen, was ik natuurlijk meteen razend enthousiast. Zodra ik te horen kreeg waar het over ging, vond ik het nóg cooler! Meteen bood ik Britt aan te willen helpen met de promotie. Ik maakte posts en templates voor haar Instagram en ontwierp een prachtige boekenlegger. Een promo-campagne is natuurlijk niet compleet zonder een interview, dus ik vroeg Britt de hemd van het lijf over haar nieuwste boek!

Lees meer »

Interview met Miriam Bruijstens

Tijdens mijn zoek-sessies naar de zomerbrochures van 2023, kwam ik al gauw het boek De kleuren van de zee tegen. Deze YA van eigen bodem zou het perfecte boek voor de zomer zijn. Mijn interesse was gewekt en ik begon de auteur online te volgen. Ter promotie van het boek postte ze filmpjes en afbeeldingen die mij nóg nieuwsgieriger maakten. Deze contemporary zit bomvol queer personages, diversiteit zoals ADHD, MS en nog veel meer. Hell yes!

Lees meer »